Кафедра МБМІ

Электробайк. Випуск від 22 травня 2014: Компанія Segway, відома своїм двоколісним електричним самокатом з системою самобалансування, представила новий триколісний мотоцикл для поліцейських. SE-3 Patroller замінить звичайну патрульну машину.


SE- 3 Patroller призначений для використання поліцією і приватними охоронними агентствами, які раніше використовували двоколісний Segway. Електросамокати пропонують високу стабільність і швидке пересування і застосовуються в місцях, де не вписується інший вид транспорту, наприклад, в аеропортах.

SE- 3 Patroller живиться від декількох літій -іонних батарей, які заряджаються від стандартної електричної розетки. При необхідності можна використовувати змінні батареї.

Мотоцикл обладнаний незалежним прямим приводом для задніх коліс, що дозволяє йому рухатися заднім ходом і розгортається на місці на великий кут. На ньому встановлені проблискові маячки, фара, стоп- сигнал, сирена і невеликий замикається багажник.

SE-3 Patroller є продовженням лінійки Patroller торгової марки Segway. За словами виробника, його можна використовувати там, де немає змоги використати інші засоби, а патрульний автомобіль не підходить за розмірами. SE-3 Patroller підходить для частих зупинок, його стало зручніше паркувати. За рахунок своїх повних розмірів він краще привертає увагу оточуючих, що має велике значення для патрульної машини.

SE-3 Patroller пропонується за ціною бюджетного автомобіля. Його вартість становить 12 000 доларів.

arrow_upward